VERKIEZING LAUREAAT

 

Het is een bijzonder schooljaar, ook voor onze 6vwo-leerlingen. Zo missen ze vanwege de coronacrisis niet alleen de ervaring van een centraal eindexamen en alle zenuwen die ermee gepaard gaan, maar ook het eropvolgend gala en wellicht de eindexamenfeesten. Maar ook in tijden van corona zijn onze 6vwo’ers tot bijzondere dingen in staat, misschien zelfs als gevolg van corona.

Daarom willen we graag ook in dit memorabele schooljaar een leerling van 6vwo in het zonnetje zetten die zich – in positieve zin uiteraard – onderscheiden heeft van zijn/haar jaargenoten. Dat uitblinken kan op verschillende manieren en hoeft niet per se (alleen) aan schoolprestaties gerelateerd te zijn.

De traditie van het LAUreaat, waarmee dus een excellente 6vwo-leerling wordt gelauwerd én waarmee een eerbetoon gebracht wordt aan de in 2015 overleden vwo-teamleider Lau van Bilsen, wordt dus gelukkig wél behouden. Hoe en wanneer deze prestigieuze prijs uitgereikt wordt, is nog niet bekend, maar daarvoor vinden we vast een mooi moment.

Dus: kent u een leerling van 6vwo die op een of meerdere manieren uitblinkt, dan kan hij/zij genomineerd worden voor het LAUreaat 2020. Nomineer deze leerling door een mailtje te sturen naar m.machiels@mdw.broekhin.nl waarbij ook vermeld wordt waarom deze leerling in aanmerking komt voor het LAUreaat 2020.

Iedereen kan een leerling van 6vwo nomineren, van brugklasleerling tot eindexamenkandidaat, van mentor tot directielid, van broertje of zusje tot trotse grootouder. Kandidaten kunnen voorgedragen per mail mét onderbouwing dus tot uiterlijk VRIJDAG 19 JUNI!

Maureen Machiels

Media
  • images

Contactgegevens

Adres

Bob Boumanstraat 30-32
6042 EH Roermond

Telefoon & e-mail

Telefoon: 0475 - 346666
E-mail: adm@mdw.broekhin.nl

Social media

website is gerealiseerd door CollegeWapps