Nieuwe adjunct-directeur E. Engelen

Mevrouw E. Engelen is met ingang van 1 februari 2020 benoemd als adjunct-directeur van onze school. 

Als voormalig teamleider van onze kansklassen heeft ze bewezen uitdagingen niet uit de weg te gaan. Mede door haar inspanningen is op onze school de kansklasformule verder ontwikkeld, waardoor leerlingen gedurende het eerste jaar op onze school vooral tijd krijgen!

Tijd om te wennen aan nieuwe klasgenoten, aan een nieuw -groot- gebouw, aan huiswerk maken etc.. Dat kwam/komt de prestaties van onze leerlingen ten goede! Ook als docent Natuurkunde, scheikunde én Wiskunde heeft zij haar sporen verdiend door op een kalme en rustige manier leerlingen te begeleiden. Ze heeft oog voor de behoeftes van leerlingen én collega's. 

De benoeming van mevrouw Engelen als adjunct-directeur was op onze school geen verrassing. Zij ziet er naar uit -samen met onze directeur, de heer M. Demandt-  onze school te leiden in een tijd met nieuwe ontwikkelingen op het vlak van digitalisering, globalisering en individualisering. Onze leerlingen moeten uitgerust worden met vaardigheden passend bij een toekomst die nog niet goed voor te stellen is, maar waardoor allerlei dingen steeds sneller zullen veranderen en aanpassing van de mens noodzakelijk wordt. 

Wij wensen haar heel veel succes!
Media
  • ENG

Contactgegevens

Adres

Bob Boumanstraat 30-32
6042 EH Roermond

Telefoon & e-mail

Telefoon: 0475 - 346666
E-mail: adm@mdw.broekhin.nl

Social media

website is gerealiseerd door CollegeWapps