SHOW YOUR TALENT

Nieuwe Helden presenteert:  Nieuwe Helden NEXT LEVEL

Nieuwe  Helden is een bekend fenomeen in Roermond. En ook in 2020 zal dit Urban Project weer van start gaan. Maar voor de jongeren die net een stap verder willen is er iets nieuws: Nieuwe Helden NEXTLEVEL. 

Onder leiding van  regisseur/ muzikant Ruud van Bree en breakdancer Jop Vermeesch werk je in een aantal maanden naar een echte Urban theatershow die begin Juli in het theater zal staan!  De repetities zijn elke dinsdagavond van 20:00 tot 22:00 in de ECI cultuurfabriek.

Om deel te kunnen nemen aan Next Level wordt er een auditie-avond georganiseerd op woensdag 22 januari van 19:00 tot 21:00 in de ECI cultuurfabriek. Voor deze auditie bereid je een korte act voor waarin jij je talent laat zien. Dat kan van alles zijn op het gebied van dans, freerunning, muziek, breakdance, zang, rap, theater, etc. Je maakt iets waar jij je goed bij voelt en wat je wil delen. Ook maak je deze avond kennis met de regisseur en de choreograaf en zij zullen een paar opdrachten met jullie doen.

Deelname aan Nieuwe Helden Next Level is gratis!

Dus, droom jij ervan om op het podium te staan, wil je je talent verder ontwikkelen en heb je zin in een uitdaging? Meld je dan aan voor de auditie!  

Wil je je aanmelden voor de auditie of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Femke Veltman.  femkeveltman@ecicultuurfabriek.nl. 

 

Groetjes,

Het team van Nieuwe Helden Next Level

Ruud, Jop en Femke

Media
  • download

Contactgegevens

Adres

Bob Boumanstraat 30-32
6042 EH Roermond

Telefoon & e-mail

Telefoon: 0475 - 346666
E-mail: adm@mdw.broekhin.nl

Social media

website is gerealiseerd door CollegeWapps