Opbrengst VastenActieShow 2019

Afgelopen week is het eindbedrag van de VastenActieShow 2019 bekend gemaakt en is de cheque overhandigd aan het goede doel TUIN VAN TOYO. Deze werd enthousiast in ontvangst genomen, omdat met dit bedrag van €1077, 05  weer veel hulp geboden kan worden aan voornamelijk jonge mensen met een verstandelijke beperking in Benin, Afrika. 

De VastenActieShow zal ook komend jaar weer, samen met een aantal andere activiteiten op school zorgen voor een bijdrage aan een goed doel. Wil jij meedenken en mee organiseren aan een geweldige show, vol dans, zang en toneel? Dat kan! Meld je aan op vas@broekhin.nl  , want we hebben nog altijd enthousiaste vrijwilligers nodig om ook in 2020 weer een spectaculaire show op de planken te zetten.

Voor deze geweldige bijdrage bedank ik alle artiesten van VAS2019, de leden van de TTC onder leiding van dhr. Beckers, u als publiek, iedereen die geholpen heeft én natuurlijk, de VAS-regie 2019: Emma Verboeket, Loes Roodenburg, Simone Berghuis, Carlijn Kessels en Fleur Hendrix.

Media
  • vas

Contactgegevens

Adres

Bob Boumanstraat 30-32
6042 EH Roermond

Telefoon & e-mail

Telefoon: 0475 - 346666
E-mail: adm@mdw.broekhin.nl

Social media

website is gerealiseerd door CollegeWapps