Scholen op de kaart

Op deze site kunt u scholen vergelijken met elkaar. Of u nou op het punt staat om een goede en geschikte school te kiezen, of als professional benieuwd bent hoe het staat met de kwaliteit van de scholen in uw omgeving, voor iedereen biedt deze site interessante informatie over onderwijs en resultaten.

Op Scholen op de kaart presenteren scholen zichzelf. Dit doen ze door toelichtingen te schrijven bij betrouwbare gegevens afkomstig van erkende partijen als DUO en de Inspectie van het Onderwijs, én door zelf unieke informatie toe te voegen. Bijvoorbeeld over wat de school uniek maakt en wat leerlingen en ouders van de school vinden.

Scholen op de kaart wordt ontwikkeld door de PO-Raad en VO-raad in samenwerking met Kennisnet.

Bekijk de resultaten van onze onze school

Resultaten Onderwijsinspectie

De Inspectie van het Onderwijs publiceert jaarlijks de opbrengstenkaarten van scholen.
De opbrengstenkaart geeft een overzicht van de resultaten die een school voor voortgezet onderwijs (vo) heeft behaald over een periode van 3 schooljaren.
De resultaten hebben betrekking op 4 onderdelen en worden vergeleken met landelijke gemiddelden. De opbrengstenkaart  is te vinden op de website van de Inspectie van het Onderwijs.De opbrengstenkaart helpt niet alleen ouders bij de schoolkeuze van hun kinderen. Voor de scholen zelf is het een heel goed middel om hun eigen prestaties te evalueren en het onderwijs verder te verbeteren.

Onderwijsresultaten 2018-2019.PDF

Contactgegevens

Bob Boumanstraat 30-32
6042 EH Roermond
Telefoon: 0475 - 346666
E-mail: adm@mdw.broekhin.nl

Social media
website is gerealiseerd door CollegeWapps