Mediatheek

Mijn AuraSpace en Aura Library App

De mediatheek is geopend van maandag tot en met donderdag vanaf 8.30 uur tot 16. 40 uur. Op vrijdag is de mediatheek geopend vanaf 8.30 uur tot 14.20 uur. 

De Catalogus van BC Broekhin Roermond is online toegankelijk voor zowel leerlingen als personeel. Je kunt onderwerpen zoeken op titel, auteur, trefwoord en vrije tekst, maar ook uitgebreid zoeken is mogelijk. Daarbij kun je zien of een bepaald item aanwezig is of uitgeleend.

Mijn AuraSpace

Ook kun je je eigen mediatheekgegevens bekijken (Welke materialen heb ik thuis? Wanneer moet ik mijn boeken inleveren? Welke materialen heb ik in het verleden geleend?).

Tevens kun je media online verlengen. Je kunt het allemaal zien vanaf elke computer, door eenmalig een account aan te maken op Mijn AuraSpace. Klik daartoe op inloggen, meld je voor het eerst aan door al je gegevens in te vullen zoals deze vermeld staan op je BC Broekhin-schoolpas. Alleen als de gegevens overeenkomen, dan wordt je aanmelding geaccepteerd. Je logt uiteindelijk in met je leerlingnummer en een door jou gekozen wachtwoord. Via Mijn AuraSpace kun je materialen verlengen en reserveren.

Kijk voor meer informatie op: https://broekhin.auralibrary.nl/auraicx.aspx


Contactgegevens

Bob Boumanstraat 30-32
6042 EH Roermond
Telefoon: 0475 - 346666
E-mail: adm@mdw.broekhin.nl

Social media
website is gerealiseerd door CollegeWapps